Brottstycken av en Dominikaner-Ordens eller Predikare-Brödernas Statut- eller Capitel-Bok ifrån XIII. Århundradet, och gällande för “Provincia Dacia” eller de Nordiska Riken - Stephens, G. (Kirkehistoriske Samlinger, 1852)
Intet resumé