Contract mellem Sognepræsten for Vester- og Öster-Egede Menigheder i Sielland, Hr. Jens Frederik Hofman, og hans capellan p. p. Hr. Jacob Pedersen Nöring, samt Sidstnævntes Forpligt til Kirkepatronessen. 1703 - Becker, P. W. (Kirkehistoriske Samlinger, 1852)
Intet resumé