Vedkommende Riber Domkapitel før Reformationen - Kinch, J. (Kirkehistoriske Samlinger, 1859)
Oprykningen fra et ikke-residerende til et residerende Kannikdom Om den Kannik i Ribe, som ikke kunde skrive