Om Reformatorerna i Malmö och de första lutherska presterna derstädes. Några persoualhistoriska bidrag till Danmarks kyrkohistoria - Wendt, C. Sonnenstein (Kirkehistoriske Samlinger, 1862)
Intet resumé