Kirke-Ordinantsens Historie. En Undersøgelse : Sammenligning mellem Udkastet og den endelige Redaction af samme, navnlig Kirkeforfatningen - Engelstoft, C. T. (Kirkehistoriske Samlinger, 1862)
Intet resumé