Kirkelige Forhold og Personligheder i Kong Frederik II’s Tid : Bidrag til de filippistiske Bevægelsers og til D. Niels Hemmingsens Historie - Rørdam, H. F. (Kirkehistoriske Samlinger, 1868)
Intet resumé