Kirkelige Efterretninger fra Ribe Stift : Biskop Iver Hemmets Angivelser mod Dr. med. Christen Bordum og Præsten Søren Andersen Vedel i Ribe, 1622 - Rørdam, H. F. (Kirkehistoriske Samlinger, 1873)
Intet resumé