Kulturhistoriske Smaating - Rørdam, H. F. (Kirkehistoriske Samlinger, 1882)
Hofalfabetet Kong Frederik II forsvarer en Fader mod hans Sønner Om Afleveringen af M. Iver Bertelsens historiske Samlinger En Kirketugtsag fra 1622 Overtroisk Benyttelse af en af Davids Salmer Et Vaadeskud