Blandinger - Kirkehistoriske Samlingers redaktion, (Kirkehistoriske Samlinger, 1895)
Præsteskabets Udgift i Sjæland til den svenske Konge Carl Gustav i Kjøbenhavns Belejrings Tid, funden iblandt en gammel Præsts Papirer Om Stenstrup og Otterup Præstekald i Fyn Et lille Bidrag til M. Klavs Christoffersen Lyskanders Historie