Kirke- og kunsthistoriske Møder afholdte i Aaret 1897 : Kirkelige Forhold og Personligheder i Assens i Tiden nærmest forud for Reformationen - Rørdam, H. F. (Kirkehistoriske Samlinger, 1899)
Intet resumé