Blandede Notitser - Kirkehistoriske Samlingers redaktion, (Kirkehistoriske Samlinger, 2025)
Om Affattelsestiden for nogle Afladsbreve En Johannesrøst fra Middelalderen Ringsaker Kirke og Altertavle Om Klosterreformatoren Laurentius Branderi Om nogle Skrifter af danske Forfattere før 1550 Om Ærkebiskop Jørgen Skotborg En dansk Student ved Universitetet i Franeker