Kirke- og kunsthistoriske Møder afholdte i Aaret 1906 : Gejstlighedens Betjening af Menigheden i Danmark i den ældre Middelalder (med særligt Hensyn til Vendelbo Stift) - Andersen, J. Oskar (Kirkehistoriske Samlinger, 1907)
Intet resumé