Da Hans Adolf Brorson var paa Valg i Aabenraa og Tønder 1729 : Bidrag til Belysning af det danske Sprogs Stilling i de nordslesvigske Købstæder i 18. Aarhundrede - Paulsen, H. Hejselbjerg (Kirkehistoriske Samlinger, 1956)
Intet resumé