En komparativ undersøgelse af mormon- og baptistsamfundets sociale struktur i Vendsyssel og Aalborg på basis af folketællingen i 1855 - Christensen, Elisabeth Dons (Kirkehistoriske Samlinger, 1974)
Intet resumé