En religionslæreransættelse i Viborg i 1890 : Da grundtvigianeren, rektor H. H. Lefolii ansatte ny religionslærer på Viborg Katedralskole i 1890 - Nørr, Erik (Kirkehistoriske Samlinger, 1978)
Intet resumé