Fra debatten om kvinders adgang til folkekirkens præsteembeder : Erklæringer fra Ribe Stifts provster i 1924 i anledning af andragender fra kvindelige teologer og Dansk Kvindesamfund om lovhjemmel for kvinders ordination. - Schow-Madsen, Jakob (Kirkehistoriske Samlinger, 1982)
Intet resumé