Skåne stift efter afståelsen til Sverige: Peder Vinstrups opfattelse af sit embede som biskop under »forsvenskningen« af Skåne 1658-1679 - Engelhardt, Paul Erik (Kirkehistoriske Samlinger, 1996)
Intet resumé.