Birger Gunnersens og Adam van Dürens kapel i Lund Domkirkes krypt - Heimbürger, Minna (Kirkehistoriske Samlinger, 2015)
Krypten i Domkirken i Lund gemmer på et af hovedværkerne fra senmiddelalderens Danmark. I denne kritiske undersøgelse leveres en fortolkning af det gådefulde værk, Adam van Düren leverede i første tiår af 1500-tallet. Desuden gives der et bud på, hvem der som opdragsgiver kan have stået bag værket.