Om vore gamle Kirkeböger - Fenger, J. F. (Kirkehistoriske Samlinger, 1856)
Beskrivelse over den gamle Snöde-Præstebog Notater, uddragne af den ældste ved Kirkehelsinge-Drösselberg Sognekald nuværende Kirkebog Tryggelev-Bogen