Meddelelser fra Universitetets Archiv : Bidrag til Islands Kirkehistorie - Rørdam, H. F. (Kirkehistoriske Samlinger, 1859)
Andragender fra Islands Gejstlighed om Forbedring i Øens Kirkevæsen N. Brynjulf Svendsens Udvælgelse til Biskop i Skalholt 1638