Bidrag til den danske Reformationshistorie : Til Nørrejyllands Reformationshistorie - Rørdam, H. F. (Kirkehistoriske Samlinger, 1862)
Mag. Morten Hegelund i Aalborg Hr. Henning Baltersen og Hr. Mads Lang i Randers