Bidrag til Sønderjyllands Kirkehistorie i det 16de Aarhundrede - Rørdam, H. F. (Kirkehistoriske Samlinger, 1868)
Slesvig Stifts fælles øverste Kirkestyrelse efter Reformationen D. Tileman v. Hussen, Slesvig Stifts første evangeliske Biskop (1542—51 Slesvig Stift i Fyrstbiskop Frederiks Tid 1551—56 Slesvig Stift under Hertug Adolfs Styrelse (1556—86) Om Slesvig Stift efter Hertug Adolfs Død 1586