Kirkehistoriske Bidrag fra Reformationens Tidsalder : Om Beskatningen af Kirkerne og Plyndringen af deres Klenodier i Kong Frederik l’s Tid - Rørdam, H. F. (Kirkehistoriske Samlinger, 1868)
Intet resumé