Kirkehistoriske Bidrag fra Reformationens Tidsalder : En theologisk Brevvexel mellem Hertug Christian i Haderslev og Biskop Iver Munk i Ribe - Rørdam, H. F. (Kirkehistoriske Samlinger, 1868)
Intet resumé