Kirkehistoriske Bidrag fra den nyere Tid - Bruun, C. (Kirkehistoriske Samlinger, 1871)
Om Præsten P. Holsts Forandringer ved Daaben og »Forbedringer« i Luthers Katekismus Brev fra Præsten Chr. Olsen i Næsby til Amtsprovst Bøgh i Herfølge