Bidrag til Sjælands Stifts Kirke- og Præstehistorie : Om de Roskilde Domkapitel tillagte Præstekald, navnlig Syv, Snoldelev og Kildebrønde - Rørdam, H. F. (Kirkehistoriske Samlinger, 1871)
Intet resumé