Bidrag til de danske Klostres Historie - Rørdam, H. F. (Kirkehistoriske Samlinger, 1877)
Herredsvad Klosters Bog Om Klosteret Oratorium Om S. Jørgens Gaard ved Svenborg Fru Sidsel Ovesdatter Lunges Testament