Bidrag til fynsk Præstehistorie - Jørgensen, S. (Kirkehistoriske Samlinger, 1880)
Om Hr. Hans Allesen (Bunkeflods) Afsættelse fra Rektoratet i Assens og fra Præstekaldet i Gislev-Ellested Om Hr. Mathias Hoff i Svaninge og hans ægteskabelige Forhold