Bidrag til fynsk Præstehistorie - Jørgensen, S. (Kirkehistoriske Samlinger, 1880)
Thingsvidner førte ved Sunds Herredsthing i Anledning af Hr. Mads Gregersens Kaldelse til Østerskjerninge-Hundstrup 1660 Nogle Efterretninger om Hr. Jakob Jakobsen Holst, kaldet „den onde“, Sognepræst til Kjøng i Fyn