Bidrag til det 19de århundredes kirkehistorie - Koch, L. (Kirkehistoriske Samlinger, 1882)
Det gamle testamentes revision Grundtvigs ansættelse i Præstø 1821 Grundtvigs salmer til tusindårsfesten 1826 Grundtvigs entledigelse 1826 Overretsassessor Spandets klage over den måde, hvorpå professor Brorson havde døbt hans barn Fra det danske missionsselskabs første år