Kirkelige Forhold og Personligheder i Aarhus Stift i ældre Tid : Optegnelser om kirkelige Personer i Aarhus i 16de Aarh. af M. Hans Pedersen Horsens - Rørdam, H. F. (Kirkehistoriske Samlinger, 1882)
Intet resumé