Tvende mærkelige Provstevalg - Rørdam, H. F. (Kirkehistoriske Samlinger, 1884)
Sag om et Provstevalg i Salling Herred i Fyn 1653 Dokumenter, som oplyse den Historie om Provstevalget i Laalands Sønderherred Aar 1740, udskrevne af Hr. Wulff i Vesterborg hans Dagebog