Fra den pietistiske Tid - Rørdam, H. F. (Kirkehistoriske Samlinger, 1884)
Kort Underretning over Pietisternes Vildfarelser, for hvilke de enfoldige i disse Tider maa tage sig vare En anonym Skrivelse til Biskop Chr. Worm, hvori han indtrængende opfordres til at komme Kirken, der truedes af Vranglærere, til Hjælp Et Stykke af Confessionarius Frauens Prædiken, holdt paa Frederiksberg Slot for det kgl. Herskab 19. Sønd. e. Trin. [1733] Anonym Skrivelse til Hr. Peder Nicolai Holst, Kapellan ved Trinitatis Kirke, hvori foreholdes ham den Prædikens Urimelighed, som han holdt, strax efter at han havde faaet Lov til at entholde sig fra Skriftestolen, 1733 M. sal. Mathis Wulffs Skrivelse til Borger og Vintapper Sr Matthis Norderup, 1783 Kort Underretning om det pietiske Spøgelse, 1734 Kapellan til St. Nicolai Kirke Hr. Christian Reenbergs Notarialbeskikkelser til 23 Decaner og Studenter