Meddelelser fra Fyns Bispearkiv - Rørdam, H. F. (Kirkehistoriske Samlinger, 1886)
Om Vends Herreds Præstekalent Aktstykker vedrørende Kirke og Skole i Middelfart og Kavslunde Aktstykker vedrørende Gamborg Præstekald Vedrørende Udby, Brænderup og fl. Sogne i Vends Herred