Samlinger til den danske kirkes historie i slutningen af det 18de århundrede : Kabinetsordrer og Breve fra Arveprins Frederik til det danske Kancelli 1772-84 - Koch, L. (Kirkehistoriske Samlinger, 1893)
Intet resumé