Kardinallegaten Guidos Hoveddom i Ærkebispestriden 1266 samt nogle Bemærkninger om C. Paludan-Müllers Fremstilling af Guidos Optræden i Danmark - Erslev, Kr. (Kirkehistoriske Samlinger, 1897)
Intet resumé