Tilføjelser til forskjellige Artikler i Kirkehistoriske Samlinger - Kirkehistoriske Samlingers redaktion (Kirkehistoriske Samlinger, 1899)
Begravelse i Halmkiste Notits om »En Skriftebok från Göinge härad« Sagen mellem Biskop Mads Jensen Medelfar og Holger Rosenkrantz Om Forfatteren Oluf Lauritsen Trunthiem