Kirke- og kunsthistoriske Møder afholdte i Aaret 1901 : Dronning Elisabeth, Kong Christiern den Andens Hustru, især hendes Forhold til Reformationen - Jørgensen, G. (Kirkehistoriske Samlinger, 1904)
Intet resumé