Psykiatrisk undersøgelse af sognepræst Sofus Holm. Indlagt i asylet ved Århus den 31. maj 1877 efter at have kritiseret Christian IX for godkendelse af den provisoriske finanslov af 12. april 1877. - Nielsen, Johannes; Skov, Henning (Kirkehistoriske Samlinger, 1972)
Intet resumé