Christian Bartholdy i kritisk belysning: Oppositionsindlæg ved Kurt Ettrup Larsens forsvar af doktorafhandlingen Christian Bartholdy. Vækkelseskristendom og dansk kirkeliv. Studier i Indre Missions historie ca. 1930-1960, Fredericia 2014, Aarhus Universitet, den 30. januar 2015. - Schjørring, Jens Holger (Kirkehistoriske Samlinger, 2015)
Intet resumé.