Om kirkegårdenes økonomi: Foredrag holdt på Danske Bedemænds konference ”Hvordan bevares Kirkegårdskulturen” den 15. september 2009 i Odense - Larsen, kommitteret i Kirkeministeriet, Finn Langager (Kirkegårdskultur, 2009)
Intet resumé.