Anmeldelse af bogen “Skriftlære for stenhuggere”: Poul Søgren - Lærebog om typografi, skrift, skrifthistorie og lay-out. 120 sider, Erhvervsskolernes Forlag - Gasparski, grafiker, arkitekt, Lisbeth (Kirkegårdskultur, 2006)
Intet resumé.