Søren Kierkegaard-litteratur 1971-1980: Tilføjelser til Aage Jørgensens bibliografi i Kierkegaardiana XII 1982, pp. 129-235: - Jørgensen, Aage (KIERKEGAARDIANA, 1984)
Søren Kierkegaard-litteratur 1971-1980: Tilføjelser til Aage Jørgensens bibliografi i Kierkegaardiana XII1982, pp. 129-235: