Et bidrag til diskussionen af Løgstrups opgør med Kierkegaard - med henblik på kærlighed og tilværelsestolkning - Schmidt, Kirsten Marie (KIERKEGAARDIANA, 1988)
Et bidrag til diskussionen af Løgstrups opgør med Kierkegaard - med henblik på kærlighed og tilværelsestolkning