Frederik Helveg og hans fremstilling af Kierkegaard: Introduktion til "Hegelianismen i Danmark" - Olesen, Tonny Aagaard (KIERKEGAARDIANA, 2007)
Frederik Helveg og hans fremstilling af Kierkegaard: Introduktion til "Hegelianismen i Danmark"