Kærlighed og meddelse: Et etisk forsvar for den andens fravær i Kierkegaards tænkning - Dalsgaard, Matias Møl (KIERKEGAARDIANA, 2007)
Kærlighed og meddelse: Et etisk forsvar for den andens fravær i Kierkegaards tænkning