Frihedens svimlende skrøbelighed: En sammenlignende læsning af Kierkegaards og Ricoeurs udlægning af fortællingen om syndefaldet i Genesis 3 - Damgaard, Iben (KIERKEGAARDIANA, 2004)
Frihedens svimlende skrøbelighed: En sammenlignende læsning af Kierkegaards og Ricoeurs udlægning af fortællingen om syndefaldet i Genesis 3