Verdenssorggrupper: – at tænke anderledes sammen gennem det fælles tredje - Johannessen, Christine Tind (Kritisk forum for praktisk teologi, 2026)
At drive en “Verdenssorggruppe” som præst eller sognemedarbejder, er en praksis, der taler ind i den komplekse verden, vi befinder os i netop nu. Denne artikel rummer overvejelser, der adresserer ideen og tiltaget til at igangsætte en “Verdenssorggruppe” i sognet. Gennem en interview-samtale med sognepræst Thomas Høg Nørager føres læseren ind i baggrundsreflektionerne for at oprette en verdenssorggruppe samt overvejelser og erfaringer med at gennemføre et sådant forløb, som en anderledes måde at tænke sorggrupper på.