At tale om det ingen aner hvad er: Eksistentielle samtale- og samværsgrupper for mennesker med demens og deres pårørende i kirken - Tillisch , Rose Marie (Kritisk forum for praktisk teologi, 2026)
Artiklen beskriver ud fra cases hvilke eksistentielle udfordringer mennesker med demens står i sammen med deres nærmeste pårørende. Desuden beskrives hvordan samtaler i små eksistensgrupper, den ene med pårørende, den anden med mennesker med demens og med frivillige som hjælpere, kan aflaste begge parter. Der lægges vægt på at give stemme til de mennesker der har en demensdiagnose og bygge broer til deres pårørende, hvor det måtte være til glæde.