Hjertebøn i Østkirken: Vejen til at blive ét med Gud - Ehrensvärd, Martin (Kritisk forum for praktisk teologi, 2025)
Artiklen beskriver hjertebønnen som praktisk og konkret vej til at blive ét med Gud. Forfatteren søger at give en forståelse af, hvordan enheden med Gud føles og opleves. Centrale tekster fra Østkirken præsenteres i oversættelse.